Tjänster

På VVS-Teknik i Skaraborg AB är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett omfattande urval av VVS-tjänster. Vår expertis och erfarenhet spänner över en bred palett av områden, vilket säkerställer att vi kan möta alla dina behov, oavsett hur unika eller komplexa de än må vara. Här nedan finner du ett urval av de tjänster vi utför:

Nyinstallationer i villor, hyreshus & industrilokaler

Ska du kanske installera ny värmepump, lägga golvvärme, renovera ditt badrum eller installera ditt nya kök?

Kontakta oss med dina idéer så hjälper vi dig med installationen.

Badrumsinstallationer

Ska du eller har du renoverat ditt badrum? På badplatsen.se kan du se ett urval av de produkter vi säljer, från kända varumärken som Svedbergs, Oras, Mora, Hansgrohe med flera. 
Med hjälp av våra sammarbetspartners erbjuder vi även totalentreprenad vid badrumsrenoveringar!

Värmepumpar och panninstallationer

Vid installationer av värmepannor och värmepumpar så använder vi oss utav ledande varumärken som CTC , NIBE och Mitsubishi. Vi är även Panasonic pro partner och erbjuder där med 5 års garanti vid nyinstallation av Panasonics luftvärmepumpar. Nu erbjuder vi även Panasonic & Mitsubishi´s luft-vattenvärmepumpar till konkurrenskraftiga priser.

Reparationer, underhåll och service av värmepumpar/pannor

Ibland går saker och ting sönder, så därför erbjuder vi som certifierat kylföretag självklart även service av din värmepump, oavsett om det är en luft-luft värmepump, frånluftsvärmepump, jord/bergvärmepump eller en luft-vattenvärmepump.

Service i större fastigheter och hyreslokaler

Givetvis hjälper vi även er som fastighetsförening eller företag. Kontakta oss för en offert.

Installation vid Poolbygge samt service

Vi hjälper dig med allt som rör din pool: nyinstallationer, värmepumpar, laga läckande rör och skarvar, installera och serva sandfilter, installation & service av cirkulationspumpar, installation av automatisk klorering som exempelvis MiniMaster från Pahlén, vinterkonservering, uppstart vid badsäsong, installation av pool täckning som exempelvis pool - lameller & glastak. Kontakta oss med dina funderingar.

Grävjobb

Med våran 1,8 ton Case grävmaskin så kan vi hjälpa dig med mindre gräv-jobb som bland annat: gräva ner jordslinga för bergvärmepump, gräva ner avlopp, gräva för stenkista, gräva efter vattenledningar mm.

Vattenreningsanläggningar

Vi använder oss bland annat av Filtrena när det kommer till service och installation av vattenreningsanläggningar.

Fjärrvärme

I denna kategori erbjuder vi både service samt installation av fjärrvärmecentraler.

Hittar du inte det du söker? Tveka inte att kontakta oss!

VVS -Teknik i Skaraborg AB grundades år 2003 och vi har sedan start varit ett heltäckande VVS företag med utgångspunkt Skövde. Vi utför det mesta inom VVS-arbeten såsom installationer och service, både åt privatpersoner och företag.

 

Tjänster

Länkar