Luft/luftvärmepumpar

PANASONIC NZ25YKE LUFT/LUFTVÄRMEPUMP

Vi har valt att först och främst satsa på Panasonic och Mitsubishi när det kommer till luftvärmepumpar, då vi anser att dessa tillhör dom ledande varumärkena i denna kategori, med flertalet topp-presterande modeller.

Vi är dessutom Panasonic PRO partner och erbjuder där med 5 års garanti på Panasonics luftvärmepumpar.
En luft/luftvärmepump är en perfekt lösning som tillsatsvärme i ditt hus, garage eller sommarstuga, men funkar givetvis även utmärkt som den enda värmekällan, till mycket låg enegiförbrukning. 

En luftvärmepump fungerar även utmärkt som ett kylaggregat under dom varma sommarmånaderna. 

Klicka på denna länken för att komma till Panasonic´s hemsida för luftvärmepumpar: Panasonic 
Klicka på denna länken för att komma till Mitsubishi´s hemsida för luftvärmepumpar: Mitsubishi

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!


Panasonic luft/luftvärmepumpar

Här har vi ett urval ur Panasonic´s modellutbud. Utöver dessa finns även multi-split modeller(flera inne-delar kopplade till en ute-del) samt kanalbatteri.
Klicka på bilderna här nedan för produktspecefikationer.

HZ35XKE & HZ23ZKE & HZ35ZKE

Vi skulle säga att detta är Panasonic´s populäraste modell. Mycket effektiv med SCOP på 5,69 A+++ samt inbyggt wifi. Finns även som antracitgrå(innedel). Nyheterna för den nya "Z" generationen är "kamin-läge" samt en matchande grå fjärrkontroll till den antracitgrå innedelen.

LZ25TKE & LZ35TKE

LZ är en modell som är perfekt vid utbyte, detta på grund av att den inte kräver lika mycket utrymme. Innedelen mäter enbart 249 mm i höjd. Perfekt att sätta ovanför din entrédörr eller liknande. Wifi finns som tillval

VZ9SKE & VZ12SKE

VZ liknar på många sätt LZ modellerna. Det som utmärker VZ är främst dess effektivitet med hjälp av ett system Panasonic kallar för "Heat charge", detta ger värmepumpen (VZ9-SKE) ett SCOP på hela 6,20. Wifi finns som tillval

NZ25YKE & NZ35YKE

NZ är ett populärt val bland många. Modellen ligger mellan CZ och HZ i pris och prestanda. Likt HZ har även denna inbyggt wifi

CZ25ZKE & CZ35ZKE

Panasonic´s instegsmodell. Denna passar utmärkt i din sommarstuga eller i ditt garage, likväl din bostad. SCOP ligger på 4,30A+. Nu även med inbyggt Wifi.

Golvmodell Z25 & Z35

Golvmodell. SCOP på 4,7 och utrustad med Panasonic´s patenterade luftreningssystem Nanoe X. Fjärrstyrning är tillgängligt som tillval för denna modell. 

Mitsubishi Luft/luftvärmepumpar

Här har vi ett urval ur Mitsubishi´s sortiment.

Klicka på bilderna här nedan för produktspecefikationer.

Design MSZ-EF

Som namnet antyder, denna modellen har tagits fram främst med design i åtanke. Finns i färgerna vit, grå och svart. Wifi finns som tillbehör. 

Hero MSZ-LN

Detta skulle vi säga är Mitsubishi´s populäraste modell, snygg design samt väldigt effektiv. Den har flertalet inbyggda finesser som I-SEE sensor, cirkulationsläge, nattläge & wifi. 

Solid MSZ-AP35 VGK 
Guru MSZ-AY25VGK

Instegsmodeller i Mitsubishi´s sortiment. Lite enklare till designen samt finesser. Perfekt till sommarstuga eller garage med underhållsvärme från  +10 ºC

Sumo  MSZ-RW

Mitsubishi´s flaggskepp, kraftfullast i sortimentet samt många inbyggda finesser. Den har energiklass A+++, SCOP på 5,2. Ger värme ända ner till -35  ºC

Dojo MFZ-KW

Golvmodell.  Hyper Heating-teknik som håller värmeeffekten konstant ner till -20 ºC. Tystast i klassen med låga 18 dB

Ninja MSZ-FT

Designad för att vara så kompakt och diskret som möjligt. Den har bland annat Hyper Heating-teknik, cirkulationsläge & inbyggt wifi.

Panasonic PRO-Partner

VVS Teknik i Skaraborg AB är auktoriserad Panasonic PRO-Partner, vilket bland annat innebär:

 
5 års maskingaranti på nya värmepumpar som vi installerat
Snabba och kostnadsfria offerter
Konkurrenskraftiga priser