Värmepumpar


Vi säljer, installerar & reparerar värmepumpar från Nibe, CTC, Panasonic & Mitsubishi. Har du en värmepump av annat varumärke så hjälper vi dig givetvis även med denna. 
Länkar till produkterna hittar du under fliken Produkter/Leverantörer


Nibe F1255

Bergvärmepumpar

Vi saluför hela Nibe & CTC´s utbud av bergvärmepumpar. Vi hjälper även till med att gräva för jordslinga om borrning är uteslutet. Ska det borras så har vi bra kontakter med företag som löser detta. 

Nya Panasonic Aquarea k & L Generationen

Luft/vattenvärmepumpar

 Luft/vattenvärmepumpar har kommit långt i utvecklingen och är idag mycket effektiva, ett bra alternativ till bergvärmepumpar. Här har vi hela sortimentet från Nibe, CTC och nu även mycket prisvärda Panasonic & Mitsubishi. 

Nibe F370 & Nibe F730

Frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar är vanligast vid nyproduktion, då man får värme och ventilation i en och samma produkt. Här saluför vi först och främst Nibes  sortiment. 

Värmepumpsservice

VVS-Teknik i Skaraborg är auktoriserat att arbeta med kyla. Vi kan därför hjälpa dig med kylservice av din värmepump som exempelvis läcktest & påfyllning av köldmedia, byte av kompressor osv. Vi hjälper dig även med tömning och skrotning av din gamla värmepump när den inte längre är lönsam att reparera.