TJÄNSTER

Vi utför det mesta inom VVS-arbeten såsom installationer och service, både åt privatpersoner och företag. Här nedan finner du ett urval av de tjänster vi utför.
Hittar du inte det du söker? Tveka inte att kontakta oss!


Nyinstallationer i villor, hyreshus och industrilokaler 

Ska du kanske installera ny värmepump, lägga golvvärme, renovera ditt badrum eller installera ditt nya kök? Kontakta oss med dina idéer så hjälper vi dig med installationen.


Badrumsinstallationer

Ska du eller har du renoverat ditt badrum? På badplatsen.se kan du se ett urval av de produkter vi säljer, från kända varumärken som Svedbergs, Oras, Mora, Hansgrohe med flera. 


Värmepumpar och panninstallationer

Vid installationer av värmepannor och värmepumpar så använder vi oss utav ledande varumärken som cTc och NIBE. Vi är även Panasonic pro partner och erbjuder där med 5 års garanti vid nyinstallation av Panasonics luftvärmepumpar.


Reparationer, underhåll och service av värmepumpar/pannor

Ibland går saker och ting sönder, så därför erbjuder vi självklart även service av din värmepump, oavsett om det är en luft/luft värmepump, frånluftsvärmepump, jord/bergvärmepump eller en luft-vattenvärmepump. 


Service i större fastigheter och hyreslokaler

Givetvis hjälper vi även er som fastighetsförening eller företag. Kontakta oss för en offert.  


Installation vid Poolbygge samt service

I samarbete med Svenska pool & spa så utför vi totalentreprenad vid poolbygge. Vi hjälper dig även med din befintliga pool, allt ifrån filterbyte, pumpbyte, till att vi hjälper dig med vinterförvaringen. 


Vattenreningsanläggningar

Vi använder oss utav Filtrena när det kommer till service och installation av vattenreningsanläggningar. 


Fjärrvärme/Kulvert


Relining 

I samarbete med Tubus system i Lidköping kan vi erbjuda relining av avlopp, oavsett om det gäller privat bostad, industrilokal eller flerbostadshus.